#livsstil2015


Det har tagit mig över en vecka att smälta förra veckans händelser angående #livsstil2015! Därför så vill jag med detta bara säga mitt & sen är allt bara förhoppningsvis över.

För två söndagar sedan så togs beslutet att Michaela skulle överlåta Livsstil då hon inte hade energi till projektet! Helt förståeligt då livsstil2015 blivit enormt stort! När jag vaknade på måndagsnatten i en migrändimma såg jag att projektet var nedlagt. Allt vi i gamla crew kämpat med var nedlagt! Jag var så otroligt ledsen, besviken & förstod ingenting. Vad skulle nu hända med våra älskade deltagare i #livsstil2015?

Efter ett par samtal så fick jag veta hur allt gått till & på ett sätt kändes det skönt att det blev ett avslut (trots ett abrupt avslut). Vi i gamla crew fick vara nöjda över vad vi presterat & tacka för den här tiden!

Ett par timmar senare så öppnas livsstil2015 igen utan någon förvarning eller info.
Det kändes för våra deltagare som en vinst, för ni får fortsätta vara awesome! Men vi i gamla crewet, speciellt jag, Kattis & Jeanette har fått väldigt mycket näthat kastat på oss & det tycker jag är sorgligt! Speciellt då vi faktiskt la upp en antimobbning två dagar innan. Deltagare som älskade vårt arbete valde att smutskasta oss. Jag förstår inte.

Ni ska veta att jag älskade att vara en Crewmedlem. Att arbeta med ett projekt 24/7 & ständigt komma på nya saker tar på krafterna men alla deltagare gjorde det värt mödan. Jag har fått nya vänner & låt mig poängtera att jag inte hyser agg mot någon i gamla crew eller nya crew. Michaela Westin är inte heller någon jag hyser agg emot. Hoppas ni förstår & accepterar att dessa rykten & smutskastning som slängs på både gamla crew & Westin gör mer skada än nytta! Ingen av oss förtjänar det här. Tack för att du läst detta :heart: Nya tag, nya mål & håll huvudet högt!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar