#livsstil2015

Hej på er! Och välkommen 2015, fy sjutton va härligt med nytt år & nya möjligheter. Jag har fått äran att vara Ambassadör för ett projekt startat av härliga Michaela (@michaelawestin på Instagram). Projektet heter #livsstil2015 & här kan DU läsa mer om projektet, kanske du vill vara med?
Just nu håller Michaela på att ladda upp oss inför ett spännande år med utmaningar, pepp & eventuellt ett Boot Camp! Det här vill ni inte missa om ni vill förändra er livsstil!

Kommer mer om projektet senare.
Åter till nya året hörrni, det här blir bra, det känner jag på mig! Just idag, första dagen på året är jag otroligt omotiverad faktiskt, annars brukar det vara dagen jag är mest peppad. Men det kanske är bra att inte vara övertaggad?

Jag kommer skriva mina mål för 2015 här & det kommer inte bara handla om kost & träning utan otroligt mycket om personlig utveckling. Och satsa på skrivandet, jag mår så bra av att skriva.

Inser att klockan är mycket. Måste sova lite. I morgon ska jag försöka organisera lite hemma. Är långledig från jobbet & då får man passa på.
Ska ta vara på ledigheten & storstäda, haha!

Gott nytt år, nu kör vi!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar