ssnadra.se » Ljudböcker & crazy eyes

Ljudböcker & crazy eyes

Picture 7

Jag skulle inte klara av mina produktiva dagar utan Martina Haags ljudböcker, som jag sagt förut så lyssnar jag på dom om & om igen. Tack Martina!

Britney Spears släpper sin nya video 3 i morgon, ska bli så spännande, jo jag är ett Britney fan, tro det eller ej.

Efter att min mamma gett mig mycket energi har jag hunnit med mycket, packat allt, lagt fram kläder till i morgon, fixat dosetten med mediciner & precis lyckats tryckt ner Sandras presenter i väskan. Jag undrar om dragkedjorna kommer att hålla ända fram till Växjö i morgon.

Har även kommit på mitt i allt att jag kommer fram till Växjö redan klockan 11.44 & inte 14.15 som jag trodde :lol: Jag är helt säker på att jag såg den destinationstiden på sj:s hemsida. Skitsamma, Sandra kunde möta upp mig ändå, tack & lov :D

I morgon blir det Idoltittning & presentöppning, på lördag blir det stan & party på kvällen, om jag nu kommer in :lol:

Thomas har inte kommit hem från jobbet än & klockan är över 21. Hade velat haft honom hemma ikväll så jag kunde få krama på honom lite extra, får göra det när jag kommer hem istället.

Ska försöka komma i säng hyfsat tidigt ikväll, måste upp rejält tidigt i morgon. Men duscha gör jag nog redan ikväll & plattar håret, för om jag sover med blött hår så blir det som en affropuff i morgon bitti & även om det kan vara snyggt på vissa, så är det inte det på mig.

Får se om jag hinner starta upp datorn i morgon innan jag åker. Annars hörs vi under dagen via mobilen.
Ha en underbar helg, för det ska jag ha!

Puss & kram

Följ Bloggen

 

Ingen kommentar än så länge »

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar