Trött…

Jag är slut efter den här dagen, det började med en lunch på Jonnys, alltid lika gott. Idag vart det grekiska färs biffar med tomat sås & stekt potatis. Efter det begav vi oss mot lasarettet, uppe på ögonkliniken blev dom alldeles fascinerade av mamma & hade aldrig sett något liknande, jag vet inte om det lugnade henne eller om det jagade upp henne ännu mer.

Efter lasarettet så följde jag med mamma & pappa till Maxi, dom skulle handla lite. Men till slut vart det en storhandling om ni frågar mig! Fick i alla fall med dom hem till oss på fika, det var mysigt. Dom åkte för nästan 1 timme sen.

Har precis vart förbi Checke & hämtat min halsduk :) Så nu slipper jag frysa om halsen, bra va mamma? Nu ska jag plocka undan disken från fikat & sen slösurfa lite…


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

6 tankar på “Trött…”

  1. Beror väl på vad du tycker om för bloggar?

    (sen måste jag säga – inte för att fjäska, utan för jag är jävligt ärlig – fan vilken snygg & personlig blogg du har! Ta åt dig, har aldrig sagt så till någon annan förr)

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake