ssnadra.se » Trött…

Trött…

Jag är slut efter den här dagen, det började med en lunch på Jonnys, alltid lika gott. Idag vart det grekiska färs biffar med tomat sås & stekt potatis. Efter det begav vi oss mot lasarettet, uppe på ögonkliniken blev dom alldeles fascinerade av mamma & hade aldrig sett något liknande, jag vet inte om det lugnade henne eller om det jagade upp henne ännu mer.

Efter lasarettet så följde jag med mamma & pappa till Maxi, dom skulle handla lite. Men till slut vart det en storhandling om ni frågar mig! Fick i alla fall med dom hem till oss på fika, det var mysigt. Dom åkte för nästan 1 timme sen.

Har precis vart förbi Checke & hämtat min halsduk :) Så nu slipper jag frysa om halsen, bra va mamma? Nu ska jag plocka undan disken från fikat & sen slösurfa lite…

Följ Bloggen

 

6 Kommentarer än så länge »

 1. Ellen said,

  mars 19, 2009 @ 23:27

  Hej hopp! Kul du kikade in och svarade på skofrågan, kika gärna in igen, inte minst för att kolla andras åsikter i frågan :)

 2. 1

  candy girl said,

  mars 20, 2009 @ 00:47

  (Whisper) Hej! Kolla in min Girly girl blogg. Jag är en 20årig libanesisk/kurdisk tjej som bor i uppsala och bloggar om livet.

 3. 2

  Emma :) said,

  mars 20, 2009 @ 00:48

  Läs min blogg om du vill hitta ngt nytt att läsa ^^ enligt mig är den värd att läsa iaf :D

 4. 3

  KalsongMorsan said,

  mars 20, 2009 @ 00:50

  Beror väl på vad du tycker om för bloggar?

  (sen måste jag säga – inte för att fjäska, utan för jag är jävligt ärlig – fan vilken snygg & personlig blogg du har! Ta åt dig, har aldrig sagt så till någon annan förr)

 5. 4

  Rebecca said,

  mars 20, 2009 @ 00:50

  Läs min och säg vad du tycker :)

 6. 5

  Sandra said,

  mars 24, 2009 @ 17:34

  Tack så hemskt mycket, va rörd jag bli :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar