Lördag & söndag

I lördags förmiddag följde jag med mamma till morfar & mormor. Där vi blev bjudna på frukost/brunch. Vi drack en hel del kaffe. Och jag (teaterapan) rekontruerade sketchen ur ”Ballar av stål”, ni vet den med tjejen & de utländska killarna?

Findus var lika gosig som vanligt. Morfar & han var ute på långpromenad tillsammans :D Det är konstigt att jag inte reagerar lika mycket på honom som jag gjorde på Cubase :( När jag kom hem från morfar & mormor hade Thomas precis gått upp (14.40). Vi kollade på bandymatchen, vi vann SM-Guld :yay: Sen gav vi oss iväg till Konsum i kvarteret bredvid, men insåg att de inte hade det vi ville ha, så vi åkte till Maxi istället. Vi stressade oss igenom affären, ville ju hem till Robinson :) Men vi svängde ändå förbi mamma & pappa på vägen hem. Och just när vi svänger in till deras hus så inser vi att vi glömt hämta ut snuset :angry: Så vi fick helt enkelt åka tillbaka.

Till middag blev det i alla fall bakpotatis med rödlöksröra, mums! Det tog nästan 2 timmar för bakpotatisen att bli klar :puh: Ska det ta så lång tid?

Kvällen bjöd på många bravader, efter några groggar lekte Thomas rockstar & till slut sjung vi utav bara sjutton, haha. Jag la mig ganska tidigt för att inte förstöra dygnsrytmen. Thomas la sig efter 4 :S

Söndagen bjöd inte på mycke, jag sov mig igenom nästan hela dagen, vaknade till, åt köttfärsås med makaroner, somnade, åt lite lösgodis & sov lite till :) Men på kvällen fixade jag i alla fall lite påskris. Bättre än inget alls.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar