Lördagen gick för fort


Nä hörrni, lördagen gick alldeles för fort. Febern är kvar & min hals gör så ont. Jag hade trott att sömn skulle vara den magiska lösningen, att jag skulle vara lite piggare idag. Men nej :(

Jag har legat på soffan, inte ens orkat kolla på mina YouTube-prenumerationer eller läst bloggar. Sånt jag längtat efter. Min plan är att lägga mig hyfsat tidigt, sova ut (men inte för länge) & försöka få lite mer ut av tiden i morgon. Jag önskar att en lugn & pratfri måndag väntar, men det tror jag inte. Handledarutbildning & annat. Det är som det är.

Blev ”bjuden” på arbetsintervju på onsdag, men jobbar. Så jag hoppas på att få en annan dag, eller att det går att lösa på något sätt :)

Jag ville mest kika in & säga hej, trivs inte riktigt att skriva från mobilen ;)

Hoppas ni får en mysig lördagskväll, min kommer spenderas i soffan med choklad & jordnötsbollar som jag slängt ihop :D


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar