Lördagssvammel

Det har gått ca 3 veckor på min semester & allt jag egentligen vill göra är att sova. Men för att all ledighet inte ska kännas bortkastad så försöker jag hålla mig vaken.
Nästa vecka blir ”fullspäckad” då vi måste ta tag i källarförråden & jag måste ordna veckomål & skriva scheman. Allt för att det ska kännas bekvämt att komma tillbaka till vardagen. Min sista semestervecka kommer jag att spendera tillsammans med mamma, pappa & Cider.

Projekt ”Rädda håret”: Jag är mitt uppe i detta projekt & har en utväxt som inte är av denna värld. Men jag ska verkligen försöka hålla mig 2 veckor till innan jag färgar håret igen. Försöker även att inte tvätta håret varje dag, drar ut på det tills jag verkligen inte klarar av det.
Jag gör mig själv & mitt hår en tjänst denna sommar, försöker i alla fall övertyga mig själv det.

Jag har även låtit ansiktet vila ifrån allt som har med smink & rengöring att göra. Det tråkiga med den här sommaren är att jag gott & väl skulle ha behövt lite solpuder för att liva upp min glåmiga gråa hy.

Men jag erkänner att det ska bli skönt att få dra på sig lite smink, hoppa i lite mer ordentliga kläder & att få tillbaka mitt blonda hårsvall igen.

I morgon åker jag till Uppsala, förhoppningsvis blir det lite picknick om vädret tillåter.
Längtar efter min Malin!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake