Lyckan att ha en bästa vän

Jag är så glad för Malins skull, äntligen ska hon & Patrik flytta ihop. Att hon dessutom ska ha badkar är ju ett plus. Jag var faktiskt osäker på Patrik i början men med tiden så har han växt i mina ögon :D Det finns nog inget som kan beskriva den lyckan att få vara glad för ens bästa vän :heart:

Jag har ätit mat nu, spagetti & köttbullar, mums. Sen har fixat lite med nya bloggen, Ina hjälpte mig, som vanligt :love:

Har även bestämt ett preliminärt datum då jag & Malin ska till Stockholm för att fönstershoppa & fika på mysiga caféer :flower:

Nu ska jag plocka in lite disk & lyssna på en ljudbok. I eftermiddag kommer mamma & Cider hit på en kopp kaffe :D


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

6 tankar på “Lyckan att ha en bästa vän”

  1. Hej vännen. skulle bara säga att jag hoppas din jul varit underbar. Jag har inte kommenterat hos dig för jag har bara mobilbloggat, mestadels. Har inte haft tid att sitta vid datorn!! Men nu så är jag på G igen!! Ta hand om dig! KRAM

Lämna en kommentar