ssnadra.se » Lyckan att ha en bästa vän

Lyckan att ha en bästa vän

Jag är så glad för Malins skull, äntligen ska hon & Patrik flytta ihop. Att hon dessutom ska ha badkar är ju ett plus. Jag var faktiskt osäker på Patrik i början men med tiden så har han växt i mina ögon :D Det finns nog inget som kan beskriva den lyckan att få vara glad för ens bästa vän :heart:

Jag har ätit mat nu, spagetti & köttbullar, mums. Sen har fixat lite med nya bloggen, Ina hjälpte mig, som vanligt :love:

Har även bestämt ett preliminärt datum då jag & Malin ska till Stockholm för att fönstershoppa & fika på mysiga caféer :flower:

Nu ska jag plocka in lite disk & lyssna på en ljudbok. I eftermiddag kommer mamma & Cider hit på en kopp kaffe :D

Följ Bloggen

 

6 Kommentarer än så länge »

 1. Cissi said,

  december 29, 2008 @ 13:13

  Hej vännen. skulle bara säga att jag hoppas din jul varit underbar. Jag har inte kommenterat hos dig för jag har bara mobilbloggat, mestadels. Har inte haft tid att sitta vid datorn!! Men nu så är jag på G igen!! Ta hand om dig! KRAM

 2. 1

  Sandra said,

  december 29, 2008 @ 19:46

  Skönt att du är tillbaka :heart:

 3. 2

  Malin said,

  december 30, 2008 @ 10:52

  Åh vad gullig du är =)
  Jag ser jättemycket fram emot vår fönstershoppning! =D
  KRAM!

 4. 3

  paj said,

  december 30, 2008 @ 19:34

  Osäker till att börja med? Nej nu j-vlar, jag som är så trevlig…:-)

 5. 4

  Sandra said,

  december 30, 2008 @ 19:42

  :lol: Det är väl bra att jag är ärlig i alla fall :mmm:

 6. 5

  Malin said,

  december 31, 2008 @ 10:21

  Haha ni får träffas mer helt enkelt så kommer vi alla bli en lycklig liten familj :D

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar