ssnadra.se » Lyckorus

Lyckorus

Sov länge idag, tror hon var halv 12 innan jag orkade ta mig upp ur sängen :S Men då var jag i alla fall utvilad! Åt lite frukost tillsammans & sen åkte vi till Viksängs Bil & Plåt. Det har vart något knasig som har dunkat under bilen under en längre tid. Men på 2 minuter var det fixat. Så härligt!

Åkte till Rusta för att köpa en lampa till balkongen & det slank även ner en flaska klorin :) Hämtade ut medicin på Apoteket & sen åkte vi till Elgiganten. Och där fann jag den. Min drömmobil. En Sony Ericsson C905 i rosa :sweet: Efter en sekunds eftertanke insåg jag att mitt abonnemang gått ut, så jag kan binda upp mig igen :D And so I did. Betalade en krona i kassan & åkte hem glad som en lärka.

Thomas ville inte vara tråkig så han hittade den i svart :) Så nu är vi båda nya mobilägare. Underbart! Våra telefoner har krånglat så mycket den senaste tiden. Den lägger av från & till. Laddar bara ibland och så vidare. Eftersom vi bara har mobil & ingen hemtelefon så är det ju bra om man har en som fungerar :)

Mina saker kom från eleven.se idag & gissa att jag blev nöjd. Allt var över förväntan :) + att man fick lite gratisprover. Paketet hade kommit redan igår, men sms aviseringen hade misslyckats, så nu fick jag en vanlig brev avi istället.

Åkte ut till skogen för att hälsa på mamma, pappa & Cider. Tog en kopp kaffe & snackade lite skit. Min farfar ska flytta nästa torsdag så det är mycket planering med det nu. Saker ska packas & flyttas. Han har S Å mycket grejer.

När vi kom hem hann Thomas bara slänga i sig lite mat & sen åkte han & repade. Själv ska jag bara ta det lugnt ikväll. Kanske se någon film om det inte finns något att se på tvn. Väntar även på att mobilen ska laddas klart så jag kan slå igång den & kika på menyerna :D

Följ Bloggen

 

5 Kommentarer än så länge »

 1. sonenta said,

  april 16, 2009 @ 21:40

  Vad fick du för prover?? nyfiken i en strut haha. Jag fick schampo och balsam från björn axen, face scrub, cucumber någonting och en anisktsmask. märke minns jag ej ..

 2. 1

  Sandra said,

  april 16, 2009 @ 21:46

  (Whisper) Vilken mysig å bra dag ni haft! Kul med ny mobil!! Mitt abonnemang går ut i aug, då ska jag oxå köpa en ny:) Min e så sliten! Jag mår oxå rätt bra nu, e ju i Växjö hos min prins:) Puss gumman!

 3. 2

  Sara said,

  april 17, 2009 @ 09:31

  Hej Sandra! Hoppas att du kommer bli nöjd med din nya mobil Har själv en sån men svart och den är kanon. kameran är super.

  Hoppas att allt är bra annars med dig.

  Ha en bra dag..

  Kram Sara

 4. 3

  Sandra said,

  april 17, 2009 @ 09:55

  Jag känner mig redan jättenöjd med den faktiskt :)

  Kram

 5. 4

  Sandra said,

  april 19, 2009 @ 21:54

  Jag fick ett parfymprov, två olika body milks & en ansiktskräm :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar