Malins försenade födelsedag

 

Förra lördagen var det äntligen dags att få fira min Malins 30års dag, hon fyllde i början av april & hennes fest kunde jag slutligen inte gå på, men, då försökte jag få ihop en heldag för min lilla bästis istället. Jag åkte på morgonen, kollade på Ex on the beach på iPaden på bussen dit, perfekt bussresa. Lugnt, tyst & svalt :)

När jag kom fram till Ekonomikum så gick jag hem till Malin & där hade hon förberett vår brunch. Roy Fares Apple Pancakes, kokt ägg, färskpressad juice & vaniljglass.
Vi åt, pratade, skrattade & var till slut proppmätta. Allt var så gott.
Malin fick en liten present också, ett glas som jag graverat med en egen text & lite te. Då glaset även tål varma drycker. Hon blev glad :)

Sen tog vi bussen ner på stan, jag tog en sväng i min favvoaffär (American food store) & fick testa en Warhead. Vet ni vad det är?
Världens suraste godis, men jag klarade av det. Malin filmade :) Det gjorde ont i käkarna & ögonen tårades. Aldrig mer ;)

Efter lite mer vandrande i Uppsala City i regn så gick vi mot bion. Vi såg Pitch Perfect 2 & jag älskade den. Fat Amy & jag har ett speciellt emotionellt band ;) När filmen var slut tog vi oss till Aaltos för middag. Har ni inte ätit på den restaurangen så tipsar jag verkligen er om att gå dit. Så underbar mat & service! Första gången jag åt där var på Malins möhippa för lite mindre än ett år sedan & jag var såld.

Bellini, följt av en grym förrätt (gräddfylld buffelmozarella med grillad tomat), följt av en ännu grymmare varmrätt (pasta med oxfilé) & till slut, vi var redan mätta :) men delade på en efterrätt. Smördegsplatta med rabarberchutney & mascarponeglass. Allt sköljdes ner med en flaska vitt.
Perfekt middag, perfekt dag (trots regnet).

Bussresan hem var vidrig, men jag kom hem & somnade gott. Tack Malin för en underbar dag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar