Mammas mirakel

Sitter just nu med en stor kopp te, teét(?) heter Mammas mirakel & det köpte jag när jag var i Eskilstuna & hälsade på Sandra. Det var faktiskt riktigt gott :)

På tal om ”mammas mirakel”, min första kärlek fick sitt barn nu i dagarna och han fick en liten söt dotter, Wilda. Grattis till både Em & Conny :)

Är riktigt trött nu & hungrig, men jag har bett Thomas köpa Spicy Hot & han ska ner till replokalen några timmar först :nja: Men det är bra att han åker dit, trots att han blir själv, måste vara mysigt för honom att få köra lite på sin hobby.

Nu undrar ni säkert hur det gick med listan, tadaa;
Pilates
Rensa skafferiet
Frosta av frysen
Rensa skåpet ovanför kylen
Byta gardiner i köket

Skafferiet ser fortfarande ut som skit, men vi har så fullt där inne så jag kunde inte göra det bättre :P Nu ska jag slänga mig i soffan & titta på Tv. Finns säkert inget att se vid den här tiden, men skitsamma, jag kan slötitta & slumra till en stund :D

Ikväll på 4an är det ju någon serie om Knutby, tror att det var klockan 9 det började, det kanske kan vara intressant att se(?)

Hörs lite senare


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Mammas mirakel”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake