Måndag

Igår var det måndag & det var den bästa måndagen på länge. Jag & mamma åkte ner på stan runt halv 11, hon skulle klippas,slingas & färga ögonbrynen klockan 11 & själv skulle jag klippas klockan 12 (ni ser väl att jag verkligen behövde det, luggen var för lång & håret är tjockt så det står åt alla håll)

När vi väl var färdiga med det så gick vi till pappas jobb & lunchade med honom på kinarestaurangen, lyx! Jag åt mig proppmätt :) När pappa gick tillbaka till jobbet gick mamma & jag ner mot stan igen.

Vi gick in på Ryhns skor(?) & mamma hittade ett par jättesnygga skor. Jag övertygade henne om att hon var tvungen att köpa dom :) Själv hittade jag inte ett skit & det var väl bra med tanke på att jag inte har ett öre. Väl inne på Gina så gav mamma mig ett par jeansleggins, tack mamma :heart:

Både mamma & jag var helt slut efter det men vi var tvugna att åka hem för att släppa ut Cider, och när vi gjort det var det bara att åka till Öbergs färg & välja tapeter åt farfar. Jag tror nog han blir nöjd, vi valde ganska ljusa tapeter & en lite mer gammaldags/romantisk till sovrummet.

Mamma skjutsade hem mig efter det. Skönt, var helt slut & låg i sängen före 9 :) Men en underbart härlig måndag var det verkligen!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar