Me so happy

Som ni vet har jag vart så happy hela dagen :mmm: Har fått mycket gjort & det mesta har flytit på, som det alltid borde göra egentligen :nja:

Jag är mest rädd för att jag vaknar upp i morgon & att jag mår som jag gjorde igår, förrgår & alla oändlighetens dagar innan dess. Men jag ska vara stark & tänka positivt, i alla fall utåt.

Thomas kom hem strax efter 8 & då hade jag suttit & spelat tv-spel en stund & njöt i soffan över allt jag gjort idag. Tänk vad en bra dag kan göra för mitt ego :P

Han bad mig vänta i soffan (i vanliga fall hade jag sprungit ut i hallen & kramat honom). Han kom in i vardagsrummet med en ganska dyster min & sa; Eftersom du inte verkar få din tv så får du det här istället.
Den lilla sluga jäveln ljög, för i paketet låg min tv :yay:

Ni kanske tycker det är konstigt att jag blir glad för tv jag själv ska betala, men jag blev verkligen överlycklig. Nu kan jag äntligen titta på tv utan att det blir myrornas krig var fjärde sekund. Jag har aldrig ägt en egen tv, men det gör jag snart (så fort jag betalat av den :lol: )

Nu ska jag kolla på Efterlyst & efter det blir det msndejt med Ina :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar