ssnadra.se » Med ett leende på läpparna

Med ett leende på läpparna

Ni anar inte hur glad jag blir för alla kommentarer på dagens outfit inlägget, tack så mycket :heart:

Gossip girl var lika bra som vanligt & jag satt skönt i soffan framför ett par tända ljus. Har haft ett ljus från Ikea som luktar nybakade kanelbullar, mumsigt! Men snart har ljuset brunnit ut & då byter jag ut mot karamelldoftande ljus.

I morgon har jag övertygat mamma att ha pyssldag hemma hos henne, så det ser jag fram emot. På onsdag ska jag äntligen träffa Kela :heart: Det var år och dagar sen sist & det känns som vi behöver visa varandra att vi faktiskt finns där även om vi inte hörs av.

Ser verkligen fram mot lördag & jag hoppas att alla är på bra partyhumör så det blir härlig stämning. Jenny & Mattias är alltid härliga, Niclas med. Thomas är det ibland :lol: Så då har jag några att cirkulera runt i alla fall :drink:

Satan, jag har glömt att vattna blommorna, måste springa iväg & göra det nu, tjingeling så länge :flower:

Följ Bloggen

 

4 Kommentarer än så länge »

 1. Emma said,

  november 16, 2008 @ 20:17

  Kikade in här lite bara :)

 2. 1

  admin said,

  november 16, 2008 @ 20:17

  Va kul :flower:

 3. 2

  Sandra said,

  november 16, 2008 @ 21:51

  Kul att man kan göra dig glad:)Mysigt med pysseldag imorrn med mamsen:) Sov gott! puss

 4. 3

  admin said,

  november 16, 2008 @ 22:09

  Sandra gumman, se till att kunna träffa mig snart :love:

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar