Med ett leende på läpparna

Ni anar inte hur glad jag blir för alla kommentarer på dagens outfit inlägget, tack så mycket :heart:

Gossip girl var lika bra som vanligt & jag satt skönt i soffan framför ett par tända ljus. Har haft ett ljus från Ikea som luktar nybakade kanelbullar, mumsigt! Men snart har ljuset brunnit ut & då byter jag ut mot karamelldoftande ljus.

I morgon har jag övertygat mamma att ha pyssldag hemma hos henne, så det ser jag fram emot. På onsdag ska jag äntligen träffa Kela :heart: Det var år och dagar sen sist & det känns som vi behöver visa varandra att vi faktiskt finns där även om vi inte hörs av.

Ser verkligen fram mot lördag & jag hoppas att alla är på bra partyhumör så det blir härlig stämning. Jenny & Mattias är alltid härliga, Niclas med. Thomas är det ibland :lol: Så då har jag några att cirkulera runt i alla fall :drink:

Satan, jag har glömt att vattna blommorna, måste springa iväg & göra det nu, tjingeling så länge :flower:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Med ett leende på läpparna”

Lämna en kommentar