Migrän & mord

Godkväll i stugorna :)
I morse så kände jag av en härlig liten smyghuvudvärk när jag gick upp, som visade sig vara en rejäl omgång med migrän. Så underbart!

Okej om vi ser tillbaka på de sista dagarna så kanske migrän ändå är ganska skrivet i stjärnorna. Efter jobbet igår så älgade jag & Ludde runt hela jävla centrallasarettet för att leta rätt på mor min, som förövrigt är den bästa på kurragömma när hon känner för det.

Hon åkte in akut i söndags & ganska sent igår kväll så fick hon äntligen åka hem, inte mer kloka för det är vi, någon form av mellanting av en stroke & MS. Jahapp. Inte nog med det för mina små föräldrar så fick Danny (vovven deras) åka in akut & operera bort ett öga igår.
Så Tomten, i år önskar jag mig faktiskt inget hellre än en lugn stund fram till jul. Att mamma håller sig lite lugn, att vovven läker & att pappa inte åker ut & hugger en egen gran mitt i allt ståhej.

I morgon är det äntligen fredag, tro mig, den är efterlängtad. Även om jag bara jobbar 50% just nu, så är det tillräckligt, för i slutet av jobbpasset hänger varken tal eller hörsel med & mina goa kunder ifrågasätter om jag ”fått nå kaffe idag?”.

På söndag är det redan andra advent & jag är bra sugen att åka den laserblå missilen till Stockholm för att gå på Mange Hellbergs utställning Kärlek (Lallarversionen), infon vi har var utställning ska gå av stapeln är alltså ”någonstans i Stockholm” & jag är inte den som hittar i storstan, men ägaren till den laserblå missilen är & det är ju bara en av hans underbara egenskaper ;)

Året börjar även nå sitt slut. Och det känns tamme sjutton som åren bara blir sämre & sämre.
Men vem vet, 2019 kanske blir det mest underbara året av mina (än så länge) 33 år.

Just jäklar, inlägget skulle ju även innehålla lite om mord också. Återigen har ett mord skett på Skallberget i Västerås. På min gamla gata i stan så att säga.
Jag kommer ihåg första omgången jag bodde i området, det var lugnt, tryggt & mysigt. Idag vågar man inte ens gå hem från bussen efter ett sent jobbpass.
Saknar Skallberget på sitt sätt. Men är väldigt tacksam över den fina lägenhet vi har nu, saknas dock pensionärsbastu så Edith kan få lite frisk luft.

Hoppas ni haft en bra vecka, jag ska kämpa på för att vända min :D
Nu inväntar jag bara den älgande karln, så vi kan prova om den glutenfria kakan jag slängde ihop går att äta.

Vi hörs snart igen :heart:


Följ Bloggen

7

2 tankar på “Migrän & mord”

Lämna en kommentar