ssnadra.se » Minimum sleepinum

Minimum sleepinum

Den här natten har vart hemsk. När jag väl hamna i säng igår hade jag världens huvudvärk, nästan lite migränvarning. Drömde mardrömmar & vaknade raskt vid 3.40. Hade fortfarande ont i huvudet men lyckades somna om. Vaknade när Thomas gick upp vid 5.45 & även då av en mardröm.

När jag vinkat av honom lyckades jag få i mig en värktablett & lite vatten. Somnade om & fortsatte drömma mardrömmar. Slog upp ögonen igen vid 10 & har precis lyckats tagit mig upp. Jag är alldeles skakig av alla mardrömmar och huvudet är ömt. Men jag ska snart slänga på lite kaffe & försöka få i mig lite mat.

I eftermiddag blir det fika med Ina på stan. Jag måste försöka hitta en väska, min är på väg att ge upp & det vore ingen höjdare i morgon mitt i Eskilstuna eller på fredag i Stockholm.

Har kollat lite tågtider & för en gångs skull så verkar det finnas tider så passar bra. Känns lite konstigt att åka iväg ”bara så där”, det är en form av lyx jag inte är van med. I Eskilstuna har jag aldrig varit så det ska verkligen bli jättemysigt.

Nä hur blev det med det där kaffet(?)

Följ Bloggen

 

3 Kommentarer än så länge »

 1. Lajsa.net said,

  januari 20, 2009 @ 11:49

  Usch, låter verkligen inge vidara :( Är det något som har hänt som kan vara orsaken till alla mardrömmar? Kram

 2. 1

  Sandra said,

  januari 20, 2009 @ 12:18

  Jag vet inte riktigt, har inte mått så bra & bytt en del mediciner, det kan säkert ha något med det hela att göra :nja:

 3. 2

  Cissi said,

  januari 20, 2009 @ 18:35

  Usch då, inge kul att inte få sova ordentligt! Hoppas denna natten blir bättre! Kram

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar