Mitten av december

Oj oj oj vad tiden springer iväg.
Helt galet & jag hinner inte riktigt med i svängarna.

Är igång med Viktväktarna igen, arbetsprövar 100% i en månad & sen blir det 40% anställning. Känns otroligt bra & är så tacksam för den här chansen.
Förra veckan tackade jag nej till kurserna på Högskolan då jag faktiskt inte vågar köra något på ca 140% från nyår. Ska försöka hitta någon annan kurs på halvfart istället.

Jag njuter av att ”jobba” igen & jag njuter av rutinerna. Gäller bara att få in träning också, så är allt perfekt.
Men en sak i taget.

Hoppas ni har en härlig start på veckan :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Mitten av december”

 1. (Whisper) Hej Sandra!

  Hoppas allt är fint och att du haft en underbar helg!

  Mitt namn är Charlotte, och jag är Publishing Executive på BeOn. Här på BeOn hjälper vi bloggar och sajter med relevant innehåll i form av videos. Vi jobbar med en mängd kunder/annonsörer som har producerat video-innehåll, och vi sitter då som mellanhand kring detta. Här kan du se exempel på hur det kan se ut. Videospelaren är alltså självaste huvudprodukten i form av ett sponsrat inlägg:

  http://www.helalf.se/2014/10/23/sponsrad-video-toni-tv-med-oatlys-vd-2/

  http://blondinbella.se/2014/09/experiment-ensam-2/

  Jag kontaktar dig nu för att vi i december kommer gå igång med en kampanj med Viktväktarna, som jag tänkte att du, som medlem, möjligtvis kunde vara intresserad av? Det finns inga krav på hur du skriver dina inlägg, utan ofta får du tillgång till bakgrundsinformation som du sedan använder rakt av eller som inspiration, om du nu ens vill använde det alls. Det viktigaste är att du känner att posten blir bra, det är du som känner din publik bäst trots allt. Gällande ersättning och upplägg är jag flexibel, så om du är intresserad så pratar jag mer än gärna vidare så vi hittar en form som passar dig. Det är alltid helt upp till dig vilka kampanjer du vill tacka ja till. Jag tycker det är viktigt att du kan stå för det innehåll du publicerar så att det helt inte känns påtvingat. Det märker ju läsarna på en gång.

  Hör av dig om du är intresserad eller har några frågor! Det kan tilläggas att jag är norsk –så det kan ju bli smita in lite norska ord ibland..
  Hoppas du vill vara med ombord!

  // Charlotte

Lämna en kommentar