Mjarå

Det är fredag, helgen är alltså på intågande. Jag är mest trött, som vanligt nuförtiden. Veckan har varit helt okej, men haft ont i kroppen, mår illa & det känns precis som att jag håller på att bli sjuk. Hur som helst, jobbade bara en dag den här veckan. Så onsdag & torsdag så har jag umgåtts med Fanny. I onsdags hade vi en heldag med ”shopping”, vi var på Erikslund, Affair & en sväng ner på stan.

På tal om Affair, jag älskar den affären, men blev faktiskt besviken den här gången. Fanns inte mycket & jag som skulle visa Fanny vilket härligt ställe det var.

Igår kom Fanny hit & var kvar hela dagen & halva kvällen. Dagens gick ut på att sukta efter smink online, titta på Sex & the city, ligga i soffan & beställa onlinepizza. Varken hon eller jag var pigga igår. Så det var mysigt att må dåligt tillsammans med någon ;)

Idag så ska jag försöka få någon ordning på lägenheten, har verkligen börjat i alla hörn. Ikväll åker vi till familjen Barklund & äter mat.
Ska även försöka få ordning på #livsstil2015´s Instagramkonto, jag kommer inte åt det ordentligt av någon anledning.

Nej nu ska jag försöka äta lite frukost. Ha en härlig fredag!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake