Mobilbloggande

Det har bara blivit mobilbloggande under helgen, har inte ens haft datorn igång. Har inte hänt mycket heller för den delen.

Vi var till Hummelsta i fredags, åt lunch & köpta godis, väl hemma somnade vi i sängen & när vi vaknade fixade Thomas middag till Let’s dance. Igår var vi bort bjudna på middag & Melodifestivalsmys hos mamma & pappa. Vi blev bjudna på fetaost biffar, vitlöks sås & pressad potatis, riktigt gott var det.

När vi kom hem runt midnatt hade jag sprängande huvudvärk som inte ville försvinna & i morse när jag vaknade hade den inte försvunnit. Nu är det mesta borta, men den ligger kvar som ett tungt moln över huvudet.

I fredags var vi ju och tränade, jag & Sussie. Jag höll på att flyga av gåbandet :lol: Det måste ha sett väldigt roligt ut, men fy sjutton va jag sträckte mig i ryggen. När vi gick ifrån gymmet pratade jag med henne som ägde det & dom var medvetna om problemet med just det gåbandet :wow: Hur fan kan man låta folk använda det om dom vet att det kan stanna mitt i ett pass? :angry:

Idag sov vi länge, huvudvärken fanns ju som sagt kvar. Nu har jag beställt ett par träningsskor, de jag har är totalt utslitna, har nog haft dom i minst 7 år. Men de jag köpte nu var svindyra :nja: Men jag tar dom på delbetalning via Ellos, thank god! Men det blev dom här:

Nu får vi hoppas att dom passar också, så man slipper skicka tillbaka och byta och trixa. I morgon är det måndag igen. Det innebär en tripp till läkaren på morgonen & en visit till Kela efter det.

På tisdag blir det nog träning igen, om huvudvärken försvinner. Får hoppas på att den gör det :(

Ikväll är det Gossip girl + att jag ska försöka lägga mig till Beckfilmen börjar, wish me luck!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar