Mobilbloggande

Det har bara blivit mobilbloggande under helgen, har inte ens haft datorn igång. Har inte hänt mycket heller för den delen.

Vi var till Hummelsta i fredags, åt lunch & köpta godis, väl hemma somnade vi i sängen & när vi vaknade fixade Thomas middag till Let’s dance. Igår var vi bort bjudna på middag & Melodifestivalsmys hos mamma & pappa. Vi blev bjudna på fetaost biffar, vitlöks sås & pressad potatis, riktigt gott var det.

När vi kom hem runt midnatt hade jag sprängande huvudvärk som inte ville försvinna & i morse när jag vaknade hade den inte försvunnit. Nu är det mesta borta, men den ligger kvar som ett tungt moln över huvudet.

I fredags var vi ju och tränade, jag & Sussie. Jag höll på att flyga av gåbandet :lol: Det måste ha sett väldigt roligt ut, men fy sjutton va jag sträckte mig i ryggen. När vi gick ifrån gymmet pratade jag med henne som ägde det & dom var medvetna om problemet med just det gåbandet :wow: Hur fan kan man låta folk använda det om dom vet att det kan stanna mitt i ett pass? :angry:

Idag sov vi länge, huvudvärken fanns ju som sagt kvar. Nu har jag beställt ett par träningsskor, de jag har är totalt utslitna, har nog haft dom i minst 7 år. Men de jag köpte nu var svindyra :nja: Men jag tar dom på delbetalning via Ellos, thank god! Men det blev dom här:

Nu får vi hoppas att dom passar också, så man slipper skicka tillbaka och byta och trixa. I morgon är det måndag igen. Det innebär en tripp till läkaren på morgonen & en visit till Kela efter det.

På tisdag blir det nog träning igen, om huvudvärken försvinner. Får hoppas på att den gör det :(

Ikväll är det Gossip girl + att jag ska försöka lägga mig till Beckfilmen börjar, wish me luck!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake