Monday equals funday?

Godmorgon! :heart:

Har ni sovit gott? Fått vila upp er i helgen.

Jag ser inte direkt fram emot veckan, ska till Kvinnokliniken på ”biopsi” & sen Riskettan på fredag. Helgen däremot kan nog bli bra om jag strukturerar mig tidigt i veckan. Första advent på söndag, hurra!

Mycket fix inför det, men det blir nog mysigt.

Önskar er en bra start på veckan! May your coffee be strong & your Monday short ;)

Det slog mig igår att Stockholm är förjäkla vackert alltså. Skulle dock inte kunna tänka mig att bo där. För stressigt för en lantis som mig ;) Skrev faktiskt ett ganska långt stycke om min upplevelse av att åka tåg & tunnelbana i helgen. Funderar på att skriva det här & publicera det, just nu finns det nerkladdat i min almanacka.

Ha en underbar vecka. Peppkramar till er alla! :)

Glöm inte att rösta fram mig som Veckans blogg hos Besökstoppen, det går att rösta 1 gång per dygn. Vore så glad om jag vann :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar