Morgon, för min del

Jag sov jättelänge idag också, konstigt, hamnade i säng ganska tidigt igår. Har drömt massor av knasigt i natt igen men tack och lov kommer jag inte ihåg det längre. Visst är det konstigt att man kommer ihåg allt precis när man vaknat & efter ett tag är det bara borta.

Mitt öra verkar må lite bättre :yay: Men nu börjar jag åka på en brakförskylning istället, det ena löser av det andra, hela tiden. Förresten så verkar det vara en babyboom just nu, i alla fall bland de folk jag känner till. Visst blir man lite  sugen när man ser folk med de söta & stora magarna, men det skulle aldrig fungera, inte nu i alla fall.

Dags för lite kaffe & diskning, weehooo :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

1 tanke på “Morgon, för min del”

  1. Haha ja folk får verkligen barn till höger och vänster! =P Kommer bli jättemysigt när man får en liten ’sak’ själv, men inte alls nu nej =) Det får allt vänta några år till.

Lämna en kommentar