Morgonstund!

carrot

Har haft en härlig morgon i lugn & ro. Slötittat på Vakna med The Voice & Nyhetsmorgon.

På The Voice var Linda Rosing gäst, hon känns mer ”på riktigt” nu, hoppas hon behåller den här lugna & trygga stilen & inte hamnar i blåsväder igen. Jag både älskar & hatar henne på samma gång, okej starka ord, vi säger gilla & ogilla istället.

På Nyhetsmorgon var Anna Anka gäst. Dom frågade lite diskret om det verkligen var slut mellan henne & Paul, hon sopade frågan under mattan & sa att hon inte vill prata om sitt privatliv, men att hon fortfarande har ringen på sig.
Ska bli spännande att se hennes program ”Anna Ankas assistent” sen :D

Det blev sen middag igår & maten räckte inte till 4 portioner, så Thomas fick äta köttfärssåsen & jag åt rostat bröd men en kopp te till istället & morötter.  Hade tänkt att bara äta Nutrilett på kvällen, men var alldeles för hungrig.
Men idag blir det köttfärssås & makaroner till lunch för mig, Thomas också för den delen.
Försöker laga middag + en annan slags mat till matlåda, men ibland blir det bara krångligt & då får han ta middagen till matlåda.

I köket väntar en monsterdisk som jag helst skulle vilja slippa diska, men det är väl bara att sätta fart.
Hörlurar & Spoitify på!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

7 tankar på “Morgonstund!”

  1. Kikade också på Anka i morse ;) Hon känndes inte så ”konstlad” som när man såg henne i Hollywood fruar. Men som hon sa så är hon en person i media och en privat… Måste va tufft

  2. Svar: Haha, det var något nytt faktiskt. Aldrig tänkt på ;)

    Ja, men alltså.. det var verkligen skitkonstigt eftersom det lät från köket, men ingenting var trasigt eller på golvet. verkligen läskigt.

    Tack, är halvvägs nu typ :D

Lämna en kommentar