Morgonstund har slipdamm i mun…

 

…och i näsan, öronen & lite glasfiber i fingrarna.
Igår körde jag ett träningspass på ca 10 timmar ;) Tänk va bra. Nej, let’s be serious. Igår så körde vi grejer från olika förråd, var till IKEA, rev tapet som var helt jäkla omöjlig att riva bort & slipade väggar. Blev bjuden på typ världens godaste lunch på IKEA, fy sjutton. Om ni gillar fisk & ska dit, testa deras ångkokta lax med grönsaksbiffar & citronsås. Så himla gott & mättande.

Ni känner ju mig vid det här laget, att få komma in i en fin tom lägenhet & liksom börja på nytt blad är ju bland det bästa som finns. Att sedan få höra & vara med om hur det kommer se ut, åh! Lägenheten är så stor & ljus, älskar fönstren, älskar balkongen, älskar läget. Nej det är inte min lägenhet, det är Johanna som ska flytta, men jag har tendensen att redan flyttat in i sinnet ;)

Hur som helst, tillbaka till helvetestapeten. Det var som att de som limmat upp fanskapet använt superlim på vissa ställen & tapetklister på vissa. PLUS att det var någon form av glasfibrer i tapeten, så hela händerna sticker & svullnar. Men, om ni finner er i denna situation, skit i att riva ner den, använd tapetborttagningsklet :D Det var helt fantastiskt, bara att kladda på, vänta i 15min & sen dra av, så fint, så vackert, rena väggar. Hurra!

Men gårdagen var faktiskt riktigt trevlig, jag skrattade en hel del trots att jag var slut. Runt midnatt landade jag dock med huvudet i toastolen, kräktes av migrän & somnade som en stock. Shit happens! Det kommer i alla fall vara riktigt kul att se hur den här lägenheten kommer att utvecklas. Hoppas ni har en härlig onsdag!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar