Morgonstund

Jag har faktiskt haft en mysig morgon, jag har blivit så vuxen att jag uppskattar tidiga mornar. Att få sitta med en kopp te, uppkrupen i soffan, framför Vakna med The Voice. Okej, The Voice skriker inte pensionärsvarning tack & lov.

Vad har ni för förväntningar till det nya året? Jag försöker inbilla mig att det ska bli bättre än det här. Att nästa år ”ska bli det bästa i mitt liv”. Känner mig ganska blåst redan nu, det nya året börjar med tandläkarbesök & efter det finns inget kvar att hata, jo just ja, cellprovstagning. Cellprovstagning!? Va fan är det för fasoner. Det är ju toppen på ett sätt, men lite för vuxet för min smak.

Hur ser er julhelg ut? I år ska vi vara hos moster Åsa på julafton, det känns både bra & dåligt. Mysigt med en liten lägenhet, men samtidigt lite för litet för vår gapiga släkt. På juldagen är vi bjudna hem till mormor på lite ugnsbakad lax, yummie. Oavsett hur julen blir så ska det bli underbart att släkten samlas på samma ställe & att vi får umgås bland julskinka & skumtomtar. På tal om tomtar, jag är väldigt ledsen. Jag vill ha jultomte, men barnen i släkten är för gamla. Men vad är en jul utan tomte egentligen?

Fanny fyller 14 nästa år & Alex fyller 18, så nu är det sluttomtat. Så om vi tar det hela från början, Fanny är alltså 13. Hon har hamnat i det coola gänget i skolan (dvs 7:an) & nu går det mesta utför. Hennes sminkning är vit, eller snarare vitlila, hon röker & skolan läggs som prio sist. Jag tror inte moster Åsa & hennes man Mange hade tänkt sig det här. Själv så blir jag förbannad på den syn hon har på människor som är utstötta, hon tror att hon måste vara en utav dom som inte umgås med ”såna” för då blir hon så själv. Jag vill ta en gummiklubba & banka lite vett i hennes platta plattångshår. Mitt mission för nästa år ska bli att umgås med henne, banka vett i henne. Om jag orkar, hon är galen, spottar & vräker ur sig kränkande kommentarer. Tacka vet jag Alex, han bli 18. Han är underbar, en kramgo kille som till och med är cool, trots att han umgås med dom som är lite utstötta, han bryr sig om allt & alla.

Nu ska jag fixa lite här hemma, har en liten lista att beta av idag, att storrensa kylen står högst upp, prioritet, prioritet…


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

6 tankar på “Morgonstund”

 1. Brukar intala mig själv det där med men detta året gav livet mig en stor fet käftsmäll på självaste nyårsdan så jag ska nog inte vara sååå förhoppningsfull

  Tror man ska ta det som det kommer, allting :)

 2. (Whisper) har inga direkta förväntningar,vi ska flytta,jag ska börja jobba och det nya livet börjar :)så jag hoppas det går bra.
  Julen kommer firas hos mina föräldrar med mina systrar och min ena syster har 2 barn så vi blir några stycken. Får se om min bror med familj kommer. Håkan är ledig från 17/12 till 3/1 så det blir lång semester för han. Vi åker till mina föräldrar i sthlm den 20/12 tror jag. Hjälper till med matförberedelser,julgodis,pynta och klä granen, i mellandagarna kommer vi ha julklappslotteri(en rolig händelse med familjens närmaste vänner). den 27/12 åker vi vidare upp till norrland till mina svärföräldrar där vi kommer fira liten julafton och nyår. Sen kommer vi nog åka hem den 1/1. fullt upp med andra ord.

 3. kan du inte göra en kategori som heter dagens outfit för ja sitter o letar som en dåre, för du skulle ju börja me de, men ja hittade bara en bild :(

  kul att vi har samma musiksmak, va lyssnar du mer på? förutom gaga?

  kraaam

  • Va!? Bara en :wtf: Jag har ju alla outfitbilder i i en katergori. Där du hittade bilden finns det en kategori under texten som du kan klicka på :flower:

   Jag är en sucker för Britney, Pink &, Kent. Lyssnar på en massa annat också men de är mina främsta beroendeframkallande slingor…

Lämna en kommentar