Mumsig migrän

Migränen som jag hade när jag vaknade i förmiddags har fortfarande inte försvunnit helt :sus: Vill inget hellre än att huvudet & magen ska bli bra igen. Är så himla tråkigt att missa Farsdag.

Idag när söndagsreklamen kom satte jag mig fort ner för att läsa Västerås tidningen. Har för vana att läsa dödsannonserna. Idag hittade jag ett namn jag kände igen. Min gamla klasskompis lillebror har gått bort. Utav dödsannonsen & texten läste jag mellan raderna & antar att han begick självmord. Han föddes 1990, vilket innebär att han snart skulle bli 18.
Sorgligt, men utav texten verkade de som om dom förstod hans val & det är ju verkligen en vacker egenskap om föräldrarna saknar men förstår.

Det är fortfarande väldigt grått ute, solen har visat sig 10min idag. Känner att jag behöver en dos sol & frisk luft. Men i morgon ska jag ju iväg så då får vi hoppas på solsken.

Nu ska jag diska :yay: Ingen lust, men när det är klart blir jag glad.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Mumsig migrän”

  1. Fiiin din nya blogg är gumsan! Trist att du är dålig.. :( Jag missade också att fira pappsen idag, känns lite trist..Har ju jobbat sen har jag lite att fixa innan jag åker till Växjö imorrn. Krya på dig! :love:

Lämna en kommentar