Mycket app & mycket verkstad

Viktväktarna, My Fitness Pal, Jawbone Up & eBay

Klockan är strax över midnatt & vilken produktiv dag jag haft, känns underbart. Har frostat av frysen, gjort rent under (mycket skit samlas det där), ringt en massa samtal, sorterat papper & pratat i telefon samtidigt som jag flänger runt här i lägenheten.
I morgon blir det full fart igen, har massor som ska göras. Känner pressen & stressen men när allt är klart så kan jag pusta ut.
Fokus i morgon är ansökan till utbildningen & fixa nya bilder till livsstil2015. Ansökan till utbildningen är ganska mångomfattande & det är mycket papper som ska fixas.

Till detta inläggs egentliga ämne. Appar!
Jag har varit Viktväktare ett tag (554dagar för att vara exakt), jag gillar inte deras nya release på appen & den stora nyheten att koppla ihop sitt aktivitetsarmband med appen var i mina ögon ett epic fail. För när jag väl kopplat ihop dom så kan jag inte lägga till extra aktiviteter, t.ex. om jag simmar eller har glömt mitt band under en aktivitet.
Så nu är jag faktiskt i valet & kvalet om jag ska fortsätta betala 195kr/mån för en app som känns ”onödig”.

That´s why jag har laddat ner My Fitness Pal, loggar samma saker där dom i VV-appen & försöker hålla koll på hur det ser ut med kalorier in & ut. Dessutom så får man ju där en syn på andel fett, protein & kolhydrater/dag. Och det kan jag tycka är väldigt intressant om man börjar tänka på blodsocker & mättnadskänsla.

Hur många av er läsare har ett aktivitetsarmband? Och vilket märke har ni?
Jag skulle vilja bli mer motiverad att använda mitt (Up från Jawbone) & därför letar jag nu fler ”teammates” som jag kan gilla & kommentera lite med.

Dagens mest imponerande är nog ändå att jag, Sandra, idag skaffat ett konto på eBay & vågat köpa saker från världens alla hörn. Otroligt smidigt & lätt via Paypal alltså. Jag har shoppat massor, men då pratar vi 6kr hit & 6kr dit. Är en sucker för post-it´s. Och ni kan ju bara föreställa er hur många söta & billiga det finns från Kina :heart: Tack Alisa för att du körde en eBay Haul på Youtube & fick mig att våga. Köpte faktiskt även 2st BAGGU som jag ska ha i väskan, inga mer plastkassar för min del.

Just det, en snabb sak till. Hjälp!
Ett lätthanterligt videoredigeringsprogram till PC. Vad ska jag använda mig utav? Nej jag tänkte inte bli någon form av Youtuber, men det vore kul att kunna filma lite.

Godnatt vänner, hörs i morgon.
Lämna gärna en kommentar om ni har några åsikter eller svar på mina funderingar, gillar ni inlägget? Tryck på :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Mycket app & mycket verkstad”

  1. Movie maker finns i PC oftast inbyggd vad jag kan minnas. Den kan man använda och är väldigt enkel. När jag hade pc var det just den jag använde för att klippa ihop mina klipp till Youtube. :)

  2. Det kanske du upptäckt vid det här laget men det går alldeles utmärkt å lägga till extra aktiviteter trots armbandet

Lämna en kommentar