Mysigt med lite sällskap

Thomas hann med 4 tåget & var hemma redan halv 6, så jag slängde ihop lite spagetti & carbonara till middag. Vi hann äta i lugn & ro innan han åkte till repet :D Mysigt med oväntat sällskap, det är mycket lättare att äta då, annars blir det ingen ”riktig” mat.

Jag fryser som en get, fattar inte varför. Iskall inombords, det borde badas kanske. Men först ska jag laga matlåda till Thomas, han pikade mig om det, sen ska jag diska upp det jag använder så jag får vakna till ett diskfritt kök i morgon.

Har druckit alldeles för mycket kaffe idag & vart så pass dålig med vatten, jag fattar inte hur jag ska balansera det där. Några förslag?

I morgon är det torsdag & då ska jag träffa Ina :heart: Vi får väl se om vi tar en vända på stan eller om vi åker hem till henne :)

Nu ska jag laga matlåda, todeloo så länge :flower:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Mysigt med lite sällskap”

  1. Förslag på vattenbalasering: Ha en kanna med vatten framme. Funkar faftiskt jättebra. Då ser man hur mycket man har druckit och hur mycket man har kvar =) Ha som mål att dricka upp kannan under dagen. Sen kan man öka. Så gjorde jag förut så det funkar!
    Kram!

Lämna en kommentar