Några dagar i följd

I tisdags åkte jag ju ner på stan själv, fyndade lite & fikade. Mötte sedan upp Thomas & Pillan vid deras tåg så jag kunde åka med dom hem.

Känner mig grymt nöjd med luggen nu, trots att det långa håret är ett minne blott :(

Igår åkte jag tåg till Eskilstuna & träffade Sandra, vi hade det så mysigt. Åt lunch, gick på stan & fikade. Det blev ingen storshopping men lite småsaker fick jag allt hem i alla fall. Åkte med 5 tåget hem så det blev en hel eftermiddag i Eskilstuna, var helt slut när jag kom hem.

Men då var det bara att ge sig ner i tvättstugan & tvätta. Samtidigt började Thomas ta ur mitt hår. Jag grät, det gjorde så jävla ont. Så nu är jag öm i hela hårbotten. Det tog tre timmar att få ur hårhelvetet. Och det var bara ett stort nystan så det kunde man inte använda igen.

Idag sov jag till halv 12, jag glömmer verkligen A L L T I D bort att jag inte fungerar som en ”vanlig” människa när det kommer till att göra ”vardagliga” saker.

Pappa & jag hämtade upp farfar strax innan 1 för lunch, vi åt mat på Obs & sen bar det iväg till Skiljebo. Pappa skulle hämta ut pengar till farfar & jag handlade lite till ikväll.

När jag kom hem hade jag fått en avi om att min ”fjärrkontroll” till kameran hade kommit, så det var bara att klä på sig igen & traska till Ica. Testade den så fort jag kom hem & den funkar klockrent, är så glad att Tradera finns ibland.

Fasiken va halt det är ute, höll på att ramla ett par gånger när jag gick. Jag gapskrattar varje gång jag gör en liten snygg piruett på blank is. Det måste se för jäkla skoj ut. Som en flodhäst på hal is ungefär.

Kom hem strax efter 3 & då satte jag igång & plockade lite här hemma. Diskade & gjorde rent badrummet. Nu ska jag strax slänga mig i soffan, äte lite grillad kyckling & äta lite lösgodis. Köpte Basic Instinct för 39:- så vi får se om den är bra.

Thomas kommer inte hem ikväll, han är kvar i Örebro, dom ska partaja inför avslutningen i morgon, så det blir första natten själv i lägenheten. Annars är det ju alltid jag som sover borta.

I morgon åker jag till Stockholm & träffar Malin. Blir förhoppningsvis fint väder :) Nä, nu är jag hungrig!

Puss & kram :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Några dagar i följd”

Lämna en kommentar