När kärleken känns…

Det har gått över 3 år sedan vi blev tillsammans & vid det här laget brukar jag tröttna. Om jag ska vara helt ärlig så är det nu jag brukar känna att jag längtar efter ett annat liv. Men förhållandet med Thomas växer sig bara starkare & jag älskar honom mer & mer för varje dag. Trots att 3 år har gått känns det som om det finns så mycket mer att hämta, så mycket mer att känna. Ibland inbillar jag mig att jag har tröttnat, att jag egentligen vill gå en annan väg, men så visar han mig att det är här jag hör hemma. Det låter antagligen klyschigt, men jag tror att han är den rätta för mig.

Idag är Thomas ledig & vi ska inte göra något speciellt, jag känner mig ganska risig, men Thomas är i alla fall på bättringsvägen. Han ska ner på stan & klippa sig i eftermiddag, själv ska jag försöka stuva in alla nya grejer i skåpen. Vi får se hur jag lyckas.

Har fikat på förmiddagen, Thomas underbara citronpaj gjorde susen till en kopp kaffe. Men nu är det lunchdags & det blir så snabblagad mat som köttbullar & makaroner.

Har 2 designer att fixa, dom har legat & väntat länge nu, så det är dags att ta tag i dom. Jag vet ju att när jag väl sätter fart så tycker jag att det är jätteroligt :)

Nu lunchtajm!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “När kärleken känns…”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake