Nattuggla med chailatte


Bilder från we :heart: it
 

Klockan är snart halv tre på natten & vad gör jag? Jo jag dygnar, lite halvt. Läste på mig lite om sömnlöshet & det ska tydligen vara bra. Min feber är dessutom låg nu & kroppen känner att den vill vara aktiv. Aktiv & aktiv, jag sitter & dricker chailatte, bloggar & spånar för veckans blogginlägg. Lite soft natthäng med andra ord.

Jag är som mest kreativ & aktiv på natten vilket är dumt, men det är ju då tankarna snurrar som mest. Jag vill rensa, plocka, städa & bara mysa. Tända doftljus & livet känns bara mysigt. Det är knäpptyst & jag får bara sitta i lugn & ro. Det enda brummande jag hör är från diskmaskinen. I morgon ska jag baka Pumpkin Pie. What a housewife ;) Degen ligger & vilar i kylen, gick snabbt att slänga ihop den. Jag har aldrig ätit pumpapaj förut, men det är ju en big hit i USA. Så jag hoppas den är lovely & smakar riktig höst.

Nej dags att börja med några utkast till veckans blogginlägg. Jag vet att jag inte varit så aktiv på sociala medier, men nu är hösten här & då flödar kreativiteten på ett annat sätt.
Men glöm aldrig hur mycket ni betyder för mig, ni som går in här, läser, kommenterar, trycker på det lilla plusset bredvid :heart: . Ni är helt fantastiska.

Vad vill ni se mer av i bloggen?
Gör mig en tjänst & kommentera vad ni vill läsa om här inne, skulle göra mig så glad! :D
Hoppas ni sover gott & får en underbar söndag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Nattuggla med chailatte”

Lämna en kommentar