Need my coffee to function

Jag känner att jag verkligen behöver kaffe innan jag kommer igång på morgonen, har vart riktigt kass på att dricka te & mycket vatten den här veckan. Är inge sugen på något. Det är väl munnen som gör det.

Sitter & lyssnar på Britney’s nya skiva, Circus. You know I :heart: Britney. Den verkar bra än så länge.

Idag är det julstök på menyn, vill städa lite tills Sandra kommer, hon har ju aldrig vart här & det är inte ofta man får finbesök från Eskilstuna.

Jag vill be er om en sak, ni som kommenterar i min blogg kan väl skaffa sig en Gravatar. Det vore roligt att få ett ansikte på er. Vad är en gravatar? En bild på dig som knyts till din mailadress. Så fort du lämnar en kommentar så dyker din nuna upp :sweet:

Vi hörs lite senare :mmm:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Need my coffee to function”

Lämna en kommentar