Nu är glada julen slut, slut, slut!

God morgon! Vaknade halv 5 i morse & var pigg, så jäkla skönt. Hoppas att det håller i sig några dagar till :D
En vecka kvar på det här året, känns konstigt men otroligt bra. Skönt med ett nytt fräscht år, en ny fräsch almanacka. Beställde en idag, en stor variant. Det ska ta ca 2 veckor innan den landar i brevlådan, men hoppas på lite tidigare leverans.

Något annat jag gjort i morse är att jag gått med i Viktklubb.se, med start den 3/1, ska bli bra tror jag. Blev tipsad av Kela & av det hon har visat så kommer det passa som handen i handsken för mig.

Julen då. Nu är den officiellt slut. Summan av kardemumman är att jag haft ångest hela julen. Vet inte riktigt vad det beror på, men jag försöker att inte spekulera för mycket, risken är att ångesten blir värre då.
Men igår mådde jag bättre & idag känns ångesten ganska långt borta :)

I eftermiddag ska vi hem till Thomas föräldrar på mat & efter det kan jag förhoppningsvis hämta min julklapp hemma hos mamma & pappa.
Vad gör ni idag?


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Nu är glada julen slut, slut, slut!”

  1. Jag färdigställer städningen så att det är tipptopp till imorgon =D Ska bli så kul att du kommer hit.
    Annars ska jag till Västerås om några minuter och hälsa på Sara och umgås med mamma =)
    Ses imorgon!

  2. Jag har varit med i VK och tycker det är rätt bra, det tråkiga är att dom har så lite livsmedel inlagda så du måste lägga in mycket själv. Finns ett alternativ till iPhone om du har det, en app som heter ShapeUp, det fungerar på ungefär samma sätt och det finns i princip alla livsmedel :)

Lämna en kommentar