Nu blev det andra bullar..

Jag har fått energi & är nu i full gång här hemma :yay: Det är verkligen skönt när tröttheten släpper & man känner sig hyfsat pigg igen ;)

På ljudboken pratade dom om iskall cola & tack & lov hade jag lämnat en liten slatt cola light i kylen :D Kela ringde för ett tag sen, hon bjuder mig på lunch i morgon, lyxigt & mysigt. Ska hem till henne strax efter 12, äta lunch, dricka massa te & avverka alltför många cigaretter. Jag har saknat dig så mycket :heart:

Har druckit alldeles för mycket kaffe idag & min mage är arg just nu, får försöka få i mig lite granulat ikväll. Våran tv har blivit mysko, den hoppar igång & stängs av hela tiden, fast den inte är på :nja: Det är kanske nu Thomas kommer inse att jag hade rätt om att vi skulle ha en försäkkring på den? :que:

Ikväll är det min tv-kväll; Unga mödrar 17.30 tydligen 18.30, Ugly Betty 20.00 & Desperate Housewives 21.00. Därefter ska jag försöka ta & lägga mig. Jag har alldeles för svårt att somna på kvällarna & sömnbristen är påtaglig varje morgon när jag vaknar.

Idag har Thomas examen i ett ämne & jag vet inte alls när han kommer hem. Är väldigt nyfiken på hur det går, då han hade migränkänningar vid lunch :( Inge vidare!

Nu ska jag fortsätta & lyssna vidare på Asyl :flower:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar