Nu gäller det

Sitter just nu med ”leave-in” hårinpackning i huvudet. Ska strax försöka föna håret, vi får väl se hur det går. Ni håller väl tummarna för mig? Det känns ganska tråkigt om jag måste ta ur det, har ju precis blivit van :nja:

I morgon ska jag upp med tuppen, ska vara på lasarettet vid 9 men jag vill hinna vakna till & få i mig lite kaffe först. Är ganska nervös inför den där datortomografin, tänk om dom hittar något som är otäckt :( Men mamma följer med & det känns skönt.

På eftermiddagen ska jag, mamma & pappa till min läkare & prata av oss lite. Hon ska väl förklara läget & mitt ”tillstånd”, jag har väl berättat att jag fått lite mindre poäng på MDRS-skalan? Inte många men några & det är alltid något :P

Ser fram emot nästa vecka, ska få träffa lite härliga människor sen blir det ju äventyr både till Eskilstuna & Stockholm, väldigt najs.

Har förresten gjort om Viktbloggen så den får ligga på is tills den är färdig. En till blogg dyker förhoppningsvis upp i veckan, en fotoblogg. Nu när jag har en systemkamera så känns det ännu roligare att springa runt & fota allt jag ser :lol:

Vi hörs i morgon. Sov gott & dröm fina drömmar :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake