Nu jävlar!

Har blivit bortskämd att ha Thomas hemma från i lördags till igår, vi har verkligen haft det mysigt. Sovit, kollat på serier & ätit gott.
I lördags drack vi (läs jag) drinkar, som Thomas blandade i ordning. Det gav mig mersmak för sommaren & balkongkvällar. Längtar!

Idag har jag en otroligt stark känsla i kroppen, ”nu jävlar”. Nu ska det hända saker, nu ska saker & ting ta form. Har mailat & kollat runt lite & hoppas på att få ett svar från Gamla Brandstationen idag om när jag kan börja där på rehabilitering.
Det känns främmande att ha ”nu jävlartankar”, har inte haft det på så länge. Nu håller jag tummarna att dom ska hålla i sig & även om den starka ångesten knackar på så ska jag försöka ha i åtanke att jag haft de här tankarna.

Här hemma ser det ut som ett bombnedslag. Upphängd tvätt, resväskor & ”spån” efter Thomas sågande i akvariedekoration. Så idag blir det städning & byte av sängkläder. Skulle behöva rensa & dona också, men en sak i taget.

I morgon ska jag till psykologen på dagen & sen träffa Kela på kvällen. På fredag hoppas jag på att Ia har tid att hitta på något.

Svarar på era kommentarer lite senare, så ni vet, jag har inte glömt det :D
See ya!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar