Nu lyser det här hemma

Jag skulle ha velat vänta med att tända allt här hemma, men jag kunde inte. Nu lyser alla stjärnor & ljusstakar här hemma & jag vill inget hellre än att värma på lite alkoholfri glögg & krypa upp i soffan. MEN, det kan jag inte riktigt göra. Allt stökande här hemma har resulterat i en skitig lägenhet & i morgon kommer jag ta reda på röran. Därefter får jag göra vad jag vill.

Det är snart fredag & då kommer Sandra hit, hem till mig, oss. Det ska bli så mysigt. Hon har själv bott på Skallberget tidigare. När jag & Cristian bodde två portar bort. Hon var min räddare i nöden & skjutsade mig till vårt sviniga jobb halv sex på morgnarna.

Där stod vi & slet, i det iskalla utrymmet ute vid Hacksta. Kommer aldrig glömma det sköna kvällarna vi jobbade. Radion som sällskap & det vi rockade loss till var Wonderchild med Christian Waltz & Eric Pryds Call on me.

Jag längtar inte tillbaka till själva jobbet, men några av arbetskamraterna. Kylan där slog ut mitt immunförsvar som om det vore lika skört som glas. Och det är inte förrän nu, 3 år senare, som mitt immunförsvar är hyfsat stabilt igen.

Sandra och jag klickade, eller gjorde vi det gumman?
Hon är ett åt äldre än mig, hon fyller dessutom år dagen efter jag fyller. Vi var båda sambos & hade ett långt förhållande. Vi älskade Hanson som unga, fast det gör ju jag fortfarande i och för sig :lol: Nu nästan 4 år efter vårt första möte så känner jag mig närmare henne än någonsin förut & vill hålla vår vänskap vid liv många år framöver.

Nu ska jag organisera inköpslistan tills vi ska åka & handla :flower:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Nu lyser det här hemma”

  1. Haha ja vilka minnen gumman:) Vi hade några trevliga stunder där ihop trots att jobbet sög:) Jag tycker vi klickade absolut! Men är ju inte förren nu vi börjat umgås å verkligen lära känna varann, konstigt nog:) Men bättre sent än aldrig! :mmm: Mysigt d ska bli på fredag!! :love:

Lämna en kommentar