ssnadra.se » Nu säger vi godnatt

Nu säger vi godnatt

Har suttit med hörlurar & tittat på film nu på kvällskvisten, har suttit tyst som en mus, så Thomas kunde plugga i fred. Jag har nog inte vart så hjälpsam men jag försöker i alla fall.

Följde med mamma till Apoteket på förmiddagen, var tvungen att hämta ut lite mediciner, men vem hade glömt sitt lägg i partyväskan? Jo jag. Men tack & lov kunde mamma legitimera sig & att jag är jag :)

I natt hade Thomas lagat korvstroganoff som vi åt till lunch idag, mumsigt. Det blev till och med kvar så vi har till i morgon också. Toppenbra!

I morgon bitti ska jag iväg & träna. Det blir på F&S den här gången & jag hoppas att Sussie ska trivas där så vi kan fortsätta att träna ihop. Vi har det så otroligt roligt tillsammans.

Sussie fyller 50 år snart & den 28e ska hon firas. Vad tror ni om att jag kan göra några smycken till henne? Har inga pengar att spendera nämligen. Ett hemmagjort kort ska hon i alla fall få.

Nu ska jag plocka ihop träningskläderna & sedan hoppa i säng. Det är ju premiär ikväll; Ballar av stål. Det måste jag ge en chans :)

Godnatt & sov så gott!

Följ Bloggen

 

3 Kommentarer än så länge »

 1. EN TJEJ I STORSTAN - illustration & form .. said,

  mars 17, 2009 @ 10:39

  Gillar din blogg :)

  / En tjej i storstan

 2. 1

  Sandra said,

  mars 17, 2009 @ 10:41

  Haha, snadra brukar några gamla vänner hemifrån kalla mig när de vill jävlas. Gud vad jag hatar det. Men mysig blogg iaf! :)

 3. 2

  Sandra said,

  mars 17, 2009 @ 10:42

  haha, välkommen att kika in min blogg då :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar