Nu säger vi godnatt

Har suttit med hörlurar & tittat på film nu på kvällskvisten, har suttit tyst som en mus, så Thomas kunde plugga i fred. Jag har nog inte vart så hjälpsam men jag försöker i alla fall.

Följde med mamma till Apoteket på förmiddagen, var tvungen att hämta ut lite mediciner, men vem hade glömt sitt lägg i partyväskan? Jo jag. Men tack & lov kunde mamma legitimera sig & att jag är jag :)

I natt hade Thomas lagat korvstroganoff som vi åt till lunch idag, mumsigt. Det blev till och med kvar så vi har till i morgon också. Toppenbra!

I morgon bitti ska jag iväg & träna. Det blir på F&S den här gången & jag hoppas att Sussie ska trivas där så vi kan fortsätta att träna ihop. Vi har det så otroligt roligt tillsammans.

Sussie fyller 50 år snart & den 28e ska hon firas. Vad tror ni om att jag kan göra några smycken till henne? Har inga pengar att spendera nämligen. Ett hemmagjort kort ska hon i alla fall få.

Nu ska jag plocka ihop träningskläderna & sedan hoppa i säng. Det är ju premiär ikväll; Ballar av stål. Det måste jag ge en chans :)

Godnatt & sov så gott!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

3 tankar på “Nu säger vi godnatt”

Lämna en kommentar