ssnadra.se » Nu var det klippt

Nu var det klippt

Har precis klippt huvud & bredd i IKEA-tyget :puh: Att sy såna här konstiga saker är skitsvårt. Men förhoppningsvis kommer Thomas upp snart från tvättstugan, så vi kan prova om kragen är för stor eller för liten. Bråkade med undertråden i 40 min & höll redan då på att tappa tålamodet. Jag borde sy saker oftare, började på en väska för säkert 2 år sedan, men den är inte klar än :lol: Men IKEAs symaskin Tråckla är verkligen perfekt för vanligt hemma-meck :mmm:

Jag som sett fram emot att laga mat ikväll, jag har helt tappat lusten, det kan ju bero på att jag är proppmätt efter det saftiga Max-målet jag tryckte i mig för någon timme sedan. Men gott var det :P

Usch vad mörkt det är ute, helt galet! Men nästa vecka är det dags för alla fina advents saker att åka upp :yay: Jag :heart: julen

Följ Bloggen

 

2 Kommentarer än så länge »

 1. Malin said,

  november 21, 2008 @ 17:33

  Julen är det bästa som finns!!! =D Man får såna härliga julkänslor nu när de är lite snö och kallt ute =) :heart:

 2. 1

  Sandra said,

  november 21, 2008 @ 22:05

  Apselut :heart:

Comment RSS · TrackBack URI

Lämna din kommentar