Ny ruta i livet

Nu har jag officiellt bytt ruta i livet, jag är inte längre tjugo-nånting utan jag är 30.
Förra veckan tyckte jag det skulle bli riktigt jobbigt att fylla år, inte få träffa min föräldrar på min födelsedag, inte få känns sig firad. Men efter lördagen med Malin kände jag mig otroligt glad & inte alls lika besvärad över den kommande födelsedagen.

Så igår morse var jag ändå ganska glad. Pappa ringde & grattade mig tidigt & sen har det strömmat in grattis på sms & Facebook. Martina sjöng för mig :)

Jobbet överraskade med blommor, tårta & present. Fick även ett blombud till jobbet som var ifrån Kela :)

Efter jobbet åkte vi & handlade middagsmat, jag fick bestämma, lövbiff & potatisgratäng :) När vi kom hem så fick jag ännu mer blommor & heliumfyllda ballonger, lycka :heart: Hade även fått ett kort från fina Sandra!

På kvällen var jag emotionellt övertrött & visste inte riktigt hur jag skulle hantera det. Hade otroligt svårt att somna!

Men, gårdagen var så lyckad! Tack alla som grattat mig :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Ny ruta i livet”

Lämna en kommentar