Nybakat

Nu sitter jag här, med en kopp vaniljkaffe & en nybakad ostfralla, blev jättegott. Så då blir nog Thomas glad när han kommer hem.

Ska lägga ut receptet på Cook, bake & create sen. Förresten, den sidan har vart väldigt lugn den sista tiden, men den ska rustas & börja om på nytt, så se till att ni lägger den under er Bloglovin lista.

Vi kunde inte bubbla på lördag :sus: Men vi får det nog trevligt ändå med våra andra planer. Nu är Thomas på väg hem, han har vart på Apoteket & hämtat ut min medicin, dom har tydligen Apotek precis brevid kurslokalerna i Örebro. Han ringde när han var där & jag fick prata med tjejen som hjälpte honom. Som vanligt hade min läkare skrivit så otydligt, så först verkade det som om jag inte skulle få ut medicinen, men smart som jag var övertalade jag henne att lämna ut medicinen & att jag själv ska kolla upp det med läkaren.

Ikväll börjar jag med mina nya ”natt” medicin, en löslig sådan, intressant! Vi får se hur groggy man blir av skiten. Nu ska jag diska upp bakdisken :lol:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar