Nytt år, nya löften?

 

Någon utav de mest utlovade löftena vid nyår är att börja äta rätt & röra på sig.
Jag är inget undantag, det hymlar jag inte med. Men något som jag verkligen inte kan leva utan längre är mitt aktivitetsarmband.

Att kunna logga steg, puls & sömn är verkligen perfekt för mig.
Numera finns det verkligen en uppsjö av aktivitetsarmband & något som passar just vad du letar efter.
Handlar oftast online & tycker att det finns bäst utbud på aktivitetsarmband hos Cdon.se, just nu såg jag även att det är vinterrea där.

Mitt första aktivitetsarmband var en UP från Jawbone, sen utvecklades intresset med att hålla mer koll. Köpte då en pulsklocka från Polar, var jättenöjd med den. Dock så kände jag att det var omständligt med olika manicker för olika saker när man kunde ha en sak till allt.

Och jag är helt förälskad i min Fitbit Charge HR. Ångrar inte den en enda sekund.
Det är kul att att det numera finns någon form av armband som passar till alla. Oavsett om du vill ha koll på bara puls, sömn eller rörelse.

Att man kan ställa in aktivitetspåminnelser på många utav dom är också toppen, speciellt för mig som har ett stillasittande jobb. Så fort jag suttit still i 20min så vibrerar mitt armband & då är det dags att resa på sig, gå en liten vända.

Att stå upp & arbeta istället för att sitta under hela arbetsdagen gör enorm skillnad.
Det är dom små sakerna som gör det & dom små sakerna uppmärksammas så mycket tydligare när man har det i en app eller armband.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar