Office Space

innersmile

(Bilder från innersmile.se)

 

Jag har ju alltid haft en förkärlek (läs besatthet) av ordning & reda. Både på hemmaplan & på jobbet. Har nu jobbat lite mer än en halvår som receptionist & spenderar 9 timmar per arbetsdag vid ett kontor. Och hemma så spenderar jag också enorm tid vid datorn, sitta & koda, redigera & organisera papper från 2006!

Att ha ett bra skrivbord både hemma & i arbetsmiljö är A & O. Kikade på innersmile.se & satte ihop ett kollage om drömmen att jobba i, både hemma & på jobbet. Tänk att ha det så här :)
Höj & sänkbart skrivbord, bordskärm i stark färg & pricken över i:et, stilrena skåp där man kan skyffla in allt skräp som annars bara ligger huller om buller.

Ett höj & sänkbart skrivbord är faktiskt ett måste för ett kontorslandskap, jag hoppas arbetsgivare tänker på det. I en reception så fungerar ju inte det speciellt bra, men jag tänker på programmerare, som sitter hela dagarna framåtlutade. Att bara stå upp en halvtimme gör så otroligt mycket för kroppen.
När jag flyttar till en större lägenhet eller kanske ett sött radhus så hoppas jag att få ha ett pysselrum. Där jag kan ha mina scrapbook-samlingar, mina pennor, mina studiolampor (som jag hoppas kunna köpa någon gång), en snygg bakgrund för Youtube-vloggar. Åh, fantastiskt. Vill, vill, vill!
Drömma får man & det kommer jag aldrig sluta göra.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar