Om att vara sjuk en vecka innan julafton

Det är en vecka kvar till julafton, dvs en vecka full av ”måsten”. Det ska delas ut julklappar till vänner man inte träffar under själva julen, lägenheten ska julstädas, jag ska knåpa ihop lite julklappar då pengabristen inte tillåter julklappsköp & vem går & blir sjuk denna fullspäckade vecka? Jo jag, Sandra.

Jag ska egentligen inte klaga, för två år sedan var jag sjuk hela tiden, förkylningar & feber avlöste varandra om vartannat. Men nu är det ju ändå så att om jag blir sjuk, så brukar jag kunna vara sjuk väldigt länge & jag fasar för att vara sjuk på julafton. Det är den dagen på året som jag verkligen älskar. Jag är & har alltid varit barnsligt förälskad i julen :blush:

Så det blir ingen Kela eller Ina idag :( Det som kändes så kul att ha en rolig dag att spendera med två vänner. Men icke. Idag får jag helt enkelt dricka mycket, vila, bada & proppa i mig alvedon. Känner mig risig & otroligt trött :morning: Men jag håller tummarna för att feberfanskapet ska gå över så fort som möjligt :mmm:

Igår skaffade vi oss i alla fall en gran. Inte vilken gran som helst, utan den perfekta granen :lol: Anledningen må vara att det är vår första gran & vår första jul tillsammans som sambos :P Hursomhelst, vi åkte till ”the middle of nowhere”, mitt ute i skogen så hittade vi ett rött fint hus & en stor lada där det såldes julgranar. Det var kolsvart & allt letande var svårt, trots att vi hade ficklampa. Men till slut hittade vi en gran vi ville ha, då var det bara att försöka pressa in den i bilen. Vi hade först tänkt att fälla ner baksätet, men när Thomas skulle göra det bröt han sönder själva spaken :lol: Så då var det enklast att pressa in fanskapet, inte Thomas, utan granen.

Efter vår lilla skogstripp åkte vi ut till mamma & pappa för en liten fika & Ugly Betty. Riktigt trevligt. Pappa hade i alla fall inte glömt att lägga på mina julkort igår :yay: Så förhoppningsvis så hinner mina julkort fram innan jul. Jag hade helt glömt bort Alf & Inger (våra bekanta vi träffade is Tunisien, de som kom från Norge). Men om vi får av dom i år, så kan man ju skicka ett nyårskort, eller hur?

Nä nu känner jag mig riktigt trött, ska lägga mig & vila en stund. det lär ju bli en hel del uppdateringar idag då jag antagligen inte orkar med något annat än att blogga :nja: Hörs sen :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

4 tankar på “Om att vara sjuk en vecka innan julafton”

  1. Hej du. Jo mamma har varit igång igen. Jag tror aldrig jag berättat för dig om min mamma…..Kan ju inte skriva om henne i bloggen heller för hon läser ju där! Men hon är hela anledningen till att jag överhuvudtaget mår så dåligt som jag gör. Grundorsaken liksom. Och som sagt, nu har hon vart igång igen…..Hoppas du sovit gott. Tråk att vakna upp och vara sjuk dock!

Lämna en kommentar