Om ni bara visste…

…att ni betyder allt för mig mamma & pappa :heart:

Mina föräldrar & jag har inte alltid kommit överens, det ska ni veta. I tonåren kunde vi inte ens bo under samma tak, mamma & jag var värre än syskon.
Det är inte förrän jag flyttade hemifrån som vi faktiskt började resonera normalt igen. Och det har tagit några år men väl värt det, vi har kämpat på olika håll för att hitta varandra & förstå varandra. Vi är starkare som än familj än någonsin. Jag är så tacksam.

Det låter som en klyscha men det är viktigt att se att livet är skört, vi kommer inte leva för evigt.  Att mamma blev sjuk var nog ett wake up call, för oss alla. Och det är något som vi oroar oss för varje dag, såklart, men det är hanterbart numera.
Det är otäckt att det ska behöva hända något drastiskt för att inse vad man har att vara glad över.

Hur som helst. Vart vill jag komma? Jo, var rädda om de ni älskar. Ta hand om varandra, tjafsa & bråka men se till att bli sams innan ni skiljs åt.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

Lämna en kommentar