Onsdagen är här

 

Hurra för onsdag! Jag har till och med sovit bra i natt, första natten på säkert 3 veckor :)
Sista jobbdagen för veckan & jag känner att jag ändå varit relativt positiv denna vecka, jag vet att den inte är slut än ;)

Lite kaffe med Kela innan jag blir upphämtad av mamma efter jobbet. Och ikväll ska jag bjuda pappa på bio. Det blir riktigt mysigt. Det blir en del av hans Fars Dags-present.
I morgon är jag ledig ska bli så skönt, hoppas på att vara pigg så att jag kan röja lite hemma. Spela in lite YouTube-klipp kanske, fota en del grejer till bloggen & lyssna på musik. Längtar så mycket efter att få göra rent, rensa & bara må bra i själen.
I söndags natt drömde jag en helt sjuk dröm, jag hade mycket pengar & kunde lägga ner hur mycket jag ville på rengöringsprodukter. Plockade från alla hyllor, stora dunkar med klorin.
Jag är inte lite knäpp jag.

Har investerat denna vecka, i en riktig kalender/filofax. Är obeskrivligt löjligt lycklig. Den är så fin & jag kommer bli såååå organiserad 2016 ;)

Även om jobbveckan snart är över så är inte veckan över, tack & lov. På lördag åker jag äntligen till Uppsala, längtar galet mycket efter Malin. Tänkte försöka mig på en Vlogg om min Uppsala visit.
Gillar ni förresten YouTube? Ni kanske inte alls gillar det fenomenet?
Jag gillar det verkligen, bättre sent än aldrig. Väntar otåligt från uppdateringar på kanalerna där jag prenumererar. Lite som bloggarna var i början, innan man hittade så många att följa.
Största charmen med YouTube är att man känner sig så nära den som lägger upp klipp. Det känns som man diskuterar & man får lära känna en människa i röst & rörelsemönster.
Nog om det.

Hoppas ni har en underbar onsdag. Jag ska ta & åka till jobbet & jobba lite.
Vi hörs :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Onsdagen är här”

Lämna en kommentar