På en skala

Somnade så sent i natt, klockan var nog närmare halv 6 i morse. Men jag kämpade mig upp vid 10. Jag måste försöka få ordning på det här med sömnen nu. Har haft en helt underbar start på lördagen, druckit kaffe i soffan, kollat på YouTube & sen tog jag en lång varm dusch. På en skala från ett till tio? En åttapoängare, en god frukost hade inte varit fel.

Ska snart sminka mig & fixa håret sen bär det av till moster för att fira Fannys födelsedag, hon fyller 20år på måndag :)
Min lilla plutt. Kan inte fatta att hon blir 20år. Det blir mysigt att träffa moster, Mange & mamma & pappa såklart :) Vet inte om jag hinner träffa resten av folket, åker dit med mamma & pappa, dom åker lite senare.
Mamma ska nämligen tävla med Danny idag, i Rookie :D Haha, jag hoppas det kommer gå bra, men jag är lite skeptisk.

Igår så hann vi med mycket på eftermiddagen, fixade klart Fannys present, var förbi Netonnet, köpte en ny kaffemugg till jobbet (en Brugo) recension kommer sen ;) hittade kuddar till soffan, en sväng förbi Ica Maxi, hämta ut den första Testagramboxen & sist men inte minst köpa pizza. Jag kan ju säga att man var minst sagt slut när man kom hem, löningsfredag är inget att leka med.

Dags att fixa ordning sig & dra iväg på galej! Ha en underbar lördag :heart:


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “På en skala”

Lämna en kommentar