På ett fik i tisdags klockan 16:34

Det var mörkt & trist ute, men ändå så lockade det snöiga vädret. Att få bylsa på sig kläder, lager på lager & täcka över allt med en stor vinterjacka. Det var nog bara en del av meningen med min vända på stan.

Än så länge har jag redan fyndat 1 väska, 1 tröja & 1 klänning, allt för 150:-. I och för sig kostade Aftonbladet & fikat pengar men det känns värt att unna mig sånt.

Just nu sitter jag på Systrarna Ercissons, har druckit upp min vaniljlatté & läst igenom Aftonbladet. Det är såna här stunder jag önskar att jag hade mobilt bredband & en ”blogg-laptop”.

När jag tittar upp från anteckningsblocket så inser jag att jag inte är den enda som sitter själv. En man sitter framför mig & bläddrar sporadiskt i en överbliven Metro. Lite längre bort sitter en äldre kvinna & tuggar frenetiskt på en bit rågbröd.

Det är en speciell känsla att gå & fika själv. Men har egen tid bland människor helt enkelt. Jag slappnar av, funderar, men jag grubblar inte på samma sätt som jag gör hemma.

Jag har klippt lugg, helt på måfå. Sprang in till min frisör, kramades & pratade, därefter fick jag lugg. Jag är ovan men ändå lite förälskad i den. Thomas kommer nog bli galen :lol:

Men det är ju precis så jag är, spontan. Det är då jag trivs som bäst. Nu börjar blocket ta slut. Dags att röra på mig.


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “På ett fik i tisdags klockan 16:34”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake