Packa in, inpackning

När jag var hos frissan i måndags så tjatade frisören till en annan frisör om att använda ”silverbollen” på mig. Jag frågade om jag kunde använda silverschampo men hon sa att mitt hår kan bli lila eftersom att det är så ljust. Men då rekommenderade hon ”silverbollen”; Revlon Nutri-Color Creme 1002 White Platinum.

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår.
Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Så idag testade jag det för första gången & vilken underbar känsla det var. Håret blev silkesmjukt & det doftar frisör salong. Annars brukar jag bli irriterad när frisörer tjatar på en när det gäller att köpa någon produkt, men den här frisörskan var tyst & det var jag som tog mod till mig att fråga. Och jag är glad att jag gjorde det :)


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

2 tankar på “Packa in, inpackning”

Lämna en kommentar

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake