Party!

(Bild we :heart: it.com)

Jag har funderat & funderat på om jag ska lägga ner bloggen, eftersom blogglusten inte funnits. Men å andra sidan, jag har precis betalat 1300:- för att ha domänen 1 år till. Så hey, varför inte låta bloggen vara öppen, lusten kan ju komma tillbaka.

Den här veckan har flugit förbi & det finns faktiskt mycket att blogga om, det är kanske det som behövs för att få igång skriveriet igen :D

Ikväll blir det fest. Min 25års fest, som är över 1 månad försenad, men som det står på inbjudan, bättre sent än aldrig. Så vi har laddat upp med bål & annat gott & jag hoppas på en toppenkväll. Kommer i alla fall vara bland de jag tycker mest om, även om mina favoriter från Växjö, Uppsala & Göteborg inte har möjlighet att komma, det får blir en annan gång!

Vaknade 6 i morse & försökte verkligen somna om, men det var omöjligt. Så jag gick upp, diskade, läste bloggar & sen la jag mig i soffan för att vila. Jag lyckades sova lite mer än 1 timme, så det var härligt! Jag kommer vara uppe på övertid ikväll, den senaste tiden har jag försökt att lägga mig vid 22 så jag får lite normala rutiner.

Det brukar bli sent när vi slår på stort. Har gjort en Spotifyplaylist som ska mätta både de rockande grabbarna & vi tjejer (läs jag) som gillar pop :)

Nu ska jag hoppa in i duschen & sen ska vi åka & hämta Ia, vi ska äta flottmat, sminka oss & ta ett glas vin innan folket kommer, awesome!

Tjingeling!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

6 tankar på “Party!”

Lämna en kommentar