Påskhelgen

På påskafton var det dags för påsklunch hos mormor & morfar. När jag vaknade på morgonen så kända jag verkligen att jag hade en ”fuldag” & ville verkligen inte åka iväg. Att ha soffhäng i min Ziperall kändes mer lockande kan jag säga. Men med lite smink & vågat hår så tog jag mig ändå iväg.

Lunchen hemma hos mormor & morfar var som vanligt. Högljutt & höga skratt. Vi bjöds på påskmat (liknande julbord) & nubbe.
När pappa & jag tröttnat på allt prat började vi med en omgång av Wordfeud, osocialt, jag vet ;) Men det var väldigt kul.
Pappa har en tendens att ”resigna” så fort han ligger under, haha!

På påskdagen fyllde pappa år (och världens bästa Malin förstås). Så jag åkte iväg & firade honom. Körde ”teskedsgummeknut” & öron/hårsmycke från Style By Tyra, gillar det verkligen, det piffar upp ordentligt.

Mamma & pappa bjöd på god pastasallad med ljuvlig vitlökssås & till efterrätt hade mamma bakat en jättegod chokladkaka & jag hade med mig en bit ananaspaj (som pappa älskar).
Av mig & Thomas fick pappa ”ett presentkort” på en helkväll på STRIKE (bowlinghall/bar). Och förhoppningsvis blir den kvällen av snart.
Det kommer att bli så kul :)

I det stora hela var påskhelgen bra, men jag var otroligt trött. Måste kolla upp mina blodvärden!


Följ Bloggen

  Gilla inlägget

7 tankar på “Påskhelgen”

Lämna en kommentar